Semuanya Percuma Di Sini

Apa yang anda mahu? Segalanya PERCUMA di sini ..

Maaf!

Maaf, kerana tiada sebarang input untuk bulan Januari dan Februari. Maaf jugak sebab belum lagi dapat upload lagu2 dari koleksi sifu M. Nasir. Aku ingat nak cuba kaedah torrent sebab aku tengok fail2 yang diupload guna 4shared.com akan didelete bila tak ada download. Rugikan? So untuk sementara ni aku ngat nak cuba kaedah torrent. So, kalo korang ada cadangan mintak bagitau aku ya. Boleh kita share sama2..

Mac 16, 2009 - Posted by | Uncategorized |

Tiada komen.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: